fredag 29 maj 2009

En liten åktur!

Visst är det härligt med musik!

Den sista veckan svänger jag de lurviga så fort jag får tillfälle! Så fort jag hör musik så gungar det i kroppen!

lördag 23 maj 2009

Walking beauty!

Våren!


Långhelg och en cykeltur till Eolshäll, en 4H gård vid Aspudden samt picknick vid Vinterviken. Härligt! Det var första gången jag fick se hästar, kaniner och får på riktigt och det tyckte jag om! BÄÄÄÄ!


Mamma och jag - hand i hand!

måndag 18 maj 2009

11 månader idag

och sov väääldigt länge på eftermiddagen så ikväll slocknade jag inte förrän 21.


Bilden nedan är från BB. Samma fina pussmun!

söndag 17 maj 2009

Cykelväder!


Idag har det varit helt fantastiskt väder och jag, mamma och pappa fick vår första cykeltur ner till moderna museet där vi åt lunch med några vänner. Riktigt härligt och jag njöt!

torsdag 14 maj 2009

Nytt penicillin

Odlingen visade att jag behövde en annan penicillin än den jag först fick. Ack. Ny kur på 10 dagar och denna gången smakar det inte lika gott men mamma blandar ut det med glass, mmmm, så det går ner ändå. Visar också upp hur jag tar mig ner från tex säng, soffa eller dyl. Galant eller hur!

onsdag 13 maj 2009

Fortfarande inte frisk

När jag var hos doktorn i måndags hade jag inte blivit av med öroninflammationen så det är inte konstigt att jag är gnällig och sover dåligt. Lite feber har jag också. Mamma fick tjata sig till en odling eftersom penicillinet inte verkar ha hjälpt? Vi får svar imorgon. Nu har jag ju varit sjuk lite väl länge...

tisdag 5 maj 2009

Farbror doktorn

har gett mig penicillin som smakar jordgubb och dricks med god aptit. Värre är det med ögondropparna som bokstavligt talat får tvingas på mig. Men denna ögon och öroninflammation samt hostan skall vi snart få bukt med!

fredag 1 maj 2009

Lite förkylt

var det här... hostig och med ögoninflammation. Detta gör att jag har sovit dåligt de senast nätterna och vaknat nästan varje halvtimme. Stackars mig. Solen har iallafall skinet idag och nog hann jag med en lekstund i sandlådan trots allt:)